AUS-HS-students-1024×576

koulunpenkille tuulahdus maailmaa

Nuorten kansainvälisyys

AFS järjestää kouluvierailuja, jotka käsittelevät kansainvälisyyttä, vieraan kulttuurin kohtaamista ja siihen sopeutumista konkreettisella tavalla. Nuoret kertovat omista kokemuksistaan ja mitä vaihto-opiskelu tai vapaaehtoisuus on heidän elämäänsä tuonut. Vierailut voivat olla myös digitaalisia tapahtumia ja niitä voidaan räätälöidä tarpeen mukaan juuri sinun kouluusi sopivaksi (esim. tietty kieli, kohdemaa, kansainvälisyyden teema, workshop jne.)

Copy of DSC_0418

Kenelle vierailuja järjestetään?

Vierailut on suunniteltu erityisesti peruskoulun 8. ja 9. luokan oppilaille sekä lukion ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Vierailu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kielten, yhteiskuntaopin tai opinto-ohjauksen tunneille.

Materiaaleja opettajille

Kutsu meidät kouluvierailulle

AFS järjestää kansainvälisyyteen ja vaihto-oppilastoimintaan liittyviä kouluvierailuja. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

  • Aikataulullisista syistä emme järjestä lähikouluvierailuja toistaiseksi pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Tässä tapauksessa järjestämme vierailun mieluusti etänä.
  • Voit ehdottaa päivien tai viikkojen tarkkuudella.

Ota yhteyttä!

Olemme apunanne kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä kouluyhteistyöhön, koulupaikkoihin tai kouluvierailuihin liittyen. Meidät saa kiinni sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestitse, WhatsAppin kautta tai täyttämällä yltä löytyvän lomakkeen.

Puh. 09 666 644
Email. afsfin@afs.org

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×